Меню

Активна молодь – запорука здорової нації

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» факультету економіки і підприємництва Уманського НУС разом з викладачами активно провели час з нагоди VIII Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація». 

Для учасників була підготовлена насичена та цікава розважальна програма: спортивні змагання, конкурс газет, пісні та строю, кращого девізу та назви команди. Було проведено турніри з волейболу, футболу і естафети. Позитивні емоції факультетської громади викликав творчий конкурс.

Кожну команду було нагороджено грамотою та солодкими призами за проявлений ентузіазм і креативність, а найактивніших учасників Дня здоров’я було нагороджено персональними грамотами. Також нагороди міського рівня отримали найактивніші студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», які беруть участь у всіх сферах життя нашого університету. Так, Уманська районна рада профспілки працівників агропромислового комплексу нагородила студента 21 м-ф групи Богдана Бойка та студента 22 м-ф групи Олександра Єжелика грамотою за зайняте перше місце в аграрній лізі КВН України та з нагоди Дня незалежності України. Почесною грамотою також нагородили студентку 11 м-ф групи, голову ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Ірину Слободяник за активну діяльність у підготовці та проведенні ХХ зльоту студентських лідерів аграрної освіти України та з нагоди Дня незалежності України.

Друга частина дня всім запам’яталась прагненням здобути перемогу у конкурсі на кращу страву та драйвовою дискотекою.

Усі організатори дійства та члени ради студентського самоврядування факультету бажають міцного здоров’я підростаючому поколінню та сподіваються, що яскраві події проведеного заходу допоможуть в організації просвітницької діяльності серед підлітків щодо переваг здорового способу життя, долучать молодь до занять спортом і сприятимуть змістовному проведенню ними дозвілля.

Цей день обов’язково закарбується у пам’яті студентів назавжди. Адже на таких заходах народжуються справжня міцна дружба та з’являються нові симпатії, які пронизують студентське життя крізь роки. 

І найголовніше, що здобула молодь під час усіх конкурсів і змагань – це радість дружнього спілкування, віра у свої сили, всезростаючий і незламний колективний дух.

Валентина Пастух, студентка 11к-ф групи