Меню

Бути фінансистом – значить бути в тренді

Я щороку знову і знову закохуюся в це місце щовесни. Ним є Уманський національний університет садівництва, який розташувався у мальовничому містечку і є сусідом прекрасного національного дендрологічного парку «Софіївка».

Три роки тому тут мене гостинно зустріла кафедра фінансів, банківської справи та страхування, студенткою якої я неймовірно рада бути.

Бути фінансистом – означає бути в тренді: перспективним, освіченим, на хвилі останніх різноманітних тенденцій, що впливають на життя людей.

Фінансисти мають можливість працевлаштування у величезній кількості структур і закладів, серед яких банки, фіскальна служба та фінансові відділи, бухгалтерські й економічні служби будь-яких підприємств і організацій.

Стати одним із кращих спеціалістів у цій сфері вам допоможуть науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва. Адже вони є не тільки дипломованими спеціалістами, які досконало володіють практичними та теоретичними нюансами професії, а й добрими, цікавими та розуміючими людьми.  

Тож не дивно, що студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського НУС стають успішними!

 

Анастасія Резнік, студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»