Меню

«Cash-flow» – захопленість, драйв, професійність!

Кмітливість, непередбачуваність, вміння прораховувати декілька кроків наперед… Думаєте це про шахістів? Аж ніяк! Всі ці якості притаманні фінансистам Уманського національного університету садівництва!

Доказом наведених фактів стало змагання студентів 11 м-ф і 12 м-ф груп у бізнес грі-тренінгу «Cash-flow», що, за твердженням її автора Роберта Кійосакі, є «інструкцією до багатства». Гра не лише розкриває особливості характеру персонажів, а й змушує логічно та послідовно мислити фінансовими критеріями.

«Тих, хто не бажає брати на себе відповідальність за своє фінансове життя прямо зараз, чекає безрадісне існування в майбутньому», – зазначає автор гри. І в цьому справді переконуєшся, коли починаєш грати. Це не просто розвага – це справжній світ, у якому розумієш, що фінанси – це основа буття.

Чудовий настрій, цікаві моменти гри, невимушене спілкування та захоплення – ось основні характеристики п’ятого дня Тижня фінансової грамотності на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС!

 

Леся Барабаш, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування