Меню

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування зустрічала гостей

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування вже стало традицією зустрічати студентів відокремлених підрозділів Уманського НУС. 27 квітня колектив кафедри мав зустріч зі студентством ВСП Ананьївський аграрно-економічний коледж Уманського НУС.

У 306 аудиторії кафедри коледжисти здійснили невеликий екскурс у світ професії фінансиста. Протягом даної зустрічі завідувач кафедри Бечко П. К. розповів про переваги даної спеціальності на ринку праці, а умови навчання та проведення дозвілля в університеті охарактеризували доценти кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталія Бондаренко та Світлана Власюк.

Також гості зіграли у ділову гру «Я і фінанси», у процесі проведення котрої студентів поділили на 2 команди. Емоційне інтелектуальне змагання показало високий рівень підготовки студентів коледжу, а тому результат гри був рівним у обох команд. На завершення гостей почастували смаколиками.

Такі традиційні зустрічі є не лише пізнавальними, а й приємними для студентів відокремлених структурних підрозділів, адже під час їх проведення гості не лише дізнаються більше інформації про Уманський національний університет садівництва, а й мають чудову нагоду поспілкуватися зі своїми друзями, які вже навчаються у нашому вищому навчальному закладі.

Наталія Щербина, голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва.