Меню

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування розширює горизонти співпраці.

 

7 – 8 квітня 2016 року, Краків, перлина Польщі та її культурна столиця, приймав учасників 8 – ї Міжнародної наукової конференції на тему: «Прогресивні дослідження підприємництва у глобальному контексті». Конференція була організована Краківським Економічним Університетом у співпраці з Народовим Банком Польським, Університетом у Бремені, Університетом у Хайфі та іншими не менш поважними інституціями.

Почесними гостями конференції, котрі виступили на урочистому відкритті конференції, були:

-         проф. Г. Д. Брутон – Техаський Християнський Університет (США),

-         проф. Д. Леві – Університет у Стратклайді (Велика Британія),

-         проф. К. Облуй – Варшавський Університет (Польща),

-         проф. А. Шохам – Університет у Хайфі (Ізраїль).

Кафедру фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва на даній конференції гідно представила к.е.н., старший викладач Оксана Кіфоренко. Виступ представника кафедри фінансів і кредиту на тему: «Транснаціональні компанії як приклад інтернаціонального підприємництва» був надзвичайно позитивно сприйнятий учасниками конференції та викликав жваву дискусію.

Підприємництво – це вираження нашої креативності та важлива мотивація для подальшого розвитку. 8 – а Міжнародна наукова конференція сприяла обміну інноваційними ідеями між науковцями, результатом котрого була інтенсифікація співпраці між представниками університетів різних країн у справі пошуку нових шляхів розвитку підприємництва.