Меню

"My favorite profession" - визначаємо кращого у професії

З нагоди святкування Дня банківського працівника колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування разом із студентським активом провели ділову гру "My favorite profession".

Учасники ділової гри були ознайомлені з історією національного професійного свята всіх працівників банківської системи України, що відзначається щороку 20 травня. День банківського працівника України є порівняно молодим святом, як і сама банківська система держави. Роком її народження можна назвати 1991-й, коли набув чинності закон України «Про банки і банківську діяльність», в якому депутатами Верховної ради були прописані базові регламенти для національної банківської сфери.

Під час ділової гри студенти та викладачі кафедри активно проявляли себе в усіх раундах: впізнавали відомих фінансистів, розв'язували логічні завдання, на швидкість складали з абетки банківські терміни, придумували завдання у формі фінансової гри для всіх присутніх, характеризували професію банківського працівника, демонстрували фінансову грамотність. Серед учасників двох команд, шляхом бального оцінювання, визначали лідера – майбутнього мегабанкіра, якою стала студентка 31-ф групи Вікторія Шмакова.

Всі учасники були нагороджені заохочувальними призами та грамотами.

Захід проходив в емоційній, дружній атмосфері, наповненій цікавими фактами про банківську систему, пізнавальним та спрямований на окреслення вагомості банківського працівника та банківського сектора в розвитку економіки держави.

Колектив кафедри щиро дякує студентам-фінансистам за проявлену рішучість, активність, енергійність, грамотність, цікавість до життя кафедри!