Меню

Співпраця навчання, науки та практики – шлях до підвищення ефективності підготовки молодих спеціалістів.

26 жовтня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбувся семінар на тему «Фінансисти відкривають таємниці банківської діяльності».

 У роботі семінару взяли участь студенти всіх курсів, викладачі та аспіранти кафедри фінансів, банківської справи та страхування.

Особливістю даного семінару стала зустріч із керівником Уманського відділення № 3 філії «Черкаське головне регіональне управління» ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» Коваленко Валентиною Іванівною.

 Валентина Іванівна відповіла на запитання присутніх про види банківських карток та можливості і вимоги щодо їх отримання, види послуг, котрі надає банк, процедуру здійснення банківських платежів та ін.

Особливо зацікавила студентів можливість проходження онлайн практики у банку та особливості її проходження, а саме вивчення опцій проходження практики на сайті банку, здавання тестів та отримання сертифікату про проходження вказаної практики. Коваленко В. І. підкреслила, що такий сертифікат є дійсним для всіх університетів України.

Представник банку також поінформувала учасників семінару про нові продукти та сервіси банку, як наприклад, школа юніора, у котрій дітей вчать накопичувати та грамотно витрачати гроші, спілкуватися як в реальному житті, так і в онлайн режимі, а також як не стати жертвами шахраїв. Така школа є  безкоштовна та працює  кожної п’ятниці. Наприкінці навчання у такій школі кожна дитина повинна придумати та описати реалізацію свого власного стартапу.

Наприкінці семінару студентці 41 – ф групи Панюковій Тетяні Анатоліївній   вручили грамоту за зайняте третє місце у 1 – му етапі Всеукраїнської студентської олімпіаді з навчальної дисципліни «Страхування», котра проходила в Уманському національному університеті садівництва.