Меню

Студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Страхування»

22 листопада на кафедрою фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у  2018-2019 навчальному році», пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування». У заході взяли участь студенти другого та четвертого курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада передбачала три блоки завдань з навчальної дисципліни «Страхування»: I – тестові завдання; II – ситуаційні задачі та III – теоретичні завдання.

Більшість студентів успішно виконали завдання та продемонстрували ґрунтовні знання з питань теорії і практики страхової справи.

За рішенням голови комісії к.е.н., професора Петра Бечка та її членів: кандидатів економічних наук, доцентів Катерини Мельник, Сергія Колотухи та Олени Прокопчук переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування» стали:

І місце – Валерій Каташинський (21 - кф група);

ІІ місце – Ольга Поліщук та Антон Мельниченко (21 - кф група);

ІІІ місце – Марина Мартиненко та Наталія Цанько (41 - ф група).

Науково-педагогічний колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає переможців і рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!

 

Олена Прокопчук,

доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування