Меню

Тиждень фінансової грамотності розпочато!

5 листопада на кафедрі «Фінансів, банківської справи та страхування» Уманського національного університету садівництва відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня фінансової грамотності.

У рамках даної події заплановано проведення низки різноманітних цікавих заходів, конкурсів, вебінарів, зустрічей з успішними бізнесменами. А розпочався цей тиждень із квесту, в якому взяли участь 8 учасників.

Під час фінансового змагання які студенти проявляли свої інтелектуальні здібності, кмітливість, швидкість і логіку. Подолавши свій маршрут, розгадавши усі загадки та вирішивши поставлені задачі, перемогу у цій захоплюючій боротьбі здобув студент 11-мф групи Владислав Бабчук, який, обійшовши своїх конкурентів і набравши максимальну кількість балів, виборов перемогу у номінації Міністр фінансів.

Під час квесту студенти на власному досвіді переконалися , що фінанси – це не лише доходи, видатки, дотації, штрафи, субвенції, а й цікавий вид діяльності, у якому можна мислити творчо. Сподіваємося, що подібні заходи надихатимуть студентів і викладачів разом поринати у цікавий світ фінансових дисциплін.

 

Ліліана Калюжна, студентка 21-кф групи