Меню

Уманському НУС – 174!

Наш університет є одним з найстаріших закладів аграрної освіти в Україні. Цьогоріч Уманський національний університет садівництва відзначив свій 174-й день народження.

Традиційно день університету співпадає з посвятою у студенти, і цей рік не став виключенням. 7 вересня центральна площа університету наповнилася студентством, батьками, викладачами, почесними гостями. Зазвичай, на площі кожна з кафедр влаштовує виставку досягнень. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування є постійним учасником виставки. Тож і цього року, не зважаючи на погані погодні умови, університет перетворився своєрідну та колоритну виставку-ярмарок. Значне зацікавлення присутніх на святі привернула зона кафедри фінансів, банківської справи та страхування, яка продемонструвала свої наукові доробки та доповнили композицію за найкращими українськими традиціями короваєм і національними символами та атрибутикою.

Від імені викладацького колективу кафедри та студентського загалу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» вітаємо всіх першокурсників із посвятою! Бажаємо легкого навчання, підкорення задуманих вершин, вдалої кар’єри та незабутніх студентських років. А рідному університету – багато талановитої молоді, невпинного стрімкого розвитку та процвітання!

 

Ірина Слободяник, студентка 11 м-ф групи