Меню

Фінансовий вебінар «Досвід України та США»: продовжуємо тиждень фінансової грамотності

6 листопада у стінах кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС стартував другий день Всеукраїнського тижня фінансової грамотності.

Логічним продовженням свята став вебінар з фінансової грамотності «Досвід України та США». Почесним гостем заходу стала ректор Уманського НУС Олена Непочатенко.

Під час вебінару студенти та викладачі мали змогу в режимі он-лайн поспілкуватись зі спікером – випускником спеціальності «Фінанси і кредит» нашого закладу вищої освіти Романом Гордашевським, який наразі проживає та працює у США. Роман провів цікаву розповідь про своє життя, починаючи від студента та закінчуючи сьогоденням, поділився секретами успіху за кордоном та побажав усім терпіння, наснаги, віри у краще: «І головне, – наголосив Роман – треба мати велике терпіння та наснагу, вірити в краще і повсякчас працювати над собою, своїми помилками».

Ми дякуємо викладацькому складу кафедри фінансів, банківської справи та страхування за можливість спілкування та отримання пізнавальної та цікавої інформації.

 

Наталія Сьомко, студентка 21-ф групи