Меню

Відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування»

29 листопада на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у  2017-2018 навчальному році» пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування». У заході взяли участь студенти четвертого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада передбачала три блоки завдань з навчальної дисципліни «Страхування»: I – тестові завдання; II – ситуаційні задачі та III – теоретичні завдання.

Більшість студентів успішно виконали завдання та продемонстрували ґрунтовні знання з питань теорії і практики страхової справи.

За рішенням комісії у складі к.е.н., професора Петра Бечка (голова комісії), к.е.н., доцента Катерини Мельник, к.е.н., доцента Сергія Колотухи та к.е.н., старшого викладача Олени Прокопчук визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування»:

І місце – Артем Котюжинський (41 - ф група);

ІІ місце – Владислав Бабчук та Сергій Підопригора (41 - ф група);

ІІІ місце – Людмила Черненко (41 - ф група).

Науково-педагогічний колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає переможців та рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!

 

Олена Прокопчук, к.е.н., старший викладач кафедри фінансів, банківської справи та страхування