Меню

Віртуози римованого слова з серйозною професією

Віртуози римованого слова з серйозною професією

 

Студент спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського НУС – це майбутній висококваліфікований спеціаліст, який вільно орієнтується у заплутаному світі цифр і чисел. А ще це фахівець, який уміє чітко донести свою думку до оточуючих і досконало володіє ораторськими здібностями. Й одним із шляхів досягнення успіху у даній сфері є мистецтво володіння словом, зокрема – віршованим.

Днями у ДІАЗ «Стара Умань» відбувся фінал загальноміського поетичного конкурсу «Тарасовими шляхами», що проводився відділом у справах сім'ї та молоді Уманської міської ради. На конкурс подали свої доробки і студенти нашої спеціальності: Олександр Єжелик (12 м-ф група), Людмила Черненко (41-ф група) та Наталія Швець (21-ф група).

Конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі: Наталії Вдовиченко – начальника відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, секретар журі, Анатолія Карасевича – поета, декана історичного факультету УДПУ ім. П. Тичини, Тетяни Гейко – начальника відділу культури Уманської міської ради, Людмили Чупряк – директора міської Централізованої системи бібліотек.

Переможців визначали у двох вікових категоріях 15–19 та 20–25 років. Кожен з учасників зачитав присутнім свої творчі доробки, у яких висвітлювалися думки молоді та погляди молоді на роль Великого Кобзаря у становленні українського суспільства й державності, гострі питання сучасної громадськості й особистості, сприйняття оточення та світу та багато інших болючих питань сьогодення.

За результатами оцінок журі перемогу у віковій категорії 20–25 років здобув студент спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського НУС Олександр Єжелик.

Вітаємо переможця та учасниць конкурсу і бажаємо їм творчого натхнення і наполегливості у досягненні мрій!

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування