Меню

Високі відзнаки кафедри з нагоди Дня науки

Наука в сучасному закладі вищої освіти є одним з пріоритетних видів діяльності. А відтак і наукова складова діяльності науково-педагогічного працівника є невід’ємною частиною його успіху.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва завжди тримає руку на пульсі актуальних подій фінансово-економічного сектору нашої держави та закордоння, цікавлячись всіма новинами професійного спрямування.

Тож уже другий рік поспіль колектив нашої кафедри перебуває в лідерах з-поміж кафедр університету за рівнем публікованості у фахових виданнях України та провідних закордонних збірниках наукових праць, а також у виданнях, що включені до наукометричних баз Scopus i Web of Science. Як доказ – колектив кафедри вкотре нагородженою почесною грамотою університету за зазначені досягнення під час Урочистої Академії з нагоди святкування Дня науки.

Також високими відзнаками за успіхи у професійній діяльності нагороджені доктор економічних наук, професор кафедри Михайло Мальований, кандидат економічних наук, доцент Олена Прокопчук і кандидат економічних наук, викладач-стажист Світлана Пташник.

Вітаємо колектив кафедри та колег з високими нагородами!