Меню

Віват, магістри!

 

Нестримним плином летять роки. І кожен прожитий нами рік запам’ятовується своїми визначними подіями. Ось і цього річ кафедра фінансів, банківської справи та страхування святкувала таку традиційну, але водночас і непересічну подію – випуск магістрів.

Здається, лише недавно студенти – першокурсники, як сором’язливі школярі, переступили поріг Уманського національного університету садівництва, а вже віднині – це дорослі, впевнені в собі особистості, фахівці з фінансів і кредиту.

Під час навчання вони не лише пізнавали складні та цікаві фінансово-економічні постулати, а й вели активне студентське життя: брали участь у наукових заходах, змагалися за звання кращого студента факультету й університету, активно відпочивали під час походів на природу та екскурсій визначними місцями України.

Нині кожен з них – фахівець своєї справи, адже більшість вчорашніх випускників уже працевлаштовані, переважно – за здобутою спеціальністю.

Тож бажаємо вам, дорогі випускники, успіхів у всіх ваших починаннях. Нехай легкою і впевненою буде ваша хода на звивистих стежинах долі. А колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування завжди буде щиро радий бачити вас і підтримає мудрими порадами та настановами.

Віват, магістри!

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування