Меню

Я творю, тому що я фінансист

Нещодавно в нашому місті, за підтримки Уманської міської ради, з метою патріотичного виховання та підтримки творчих ініціатив молоді міста, був проведений літературний конкурс молодих поетів.

Участь у ньому взяли і мої колеги – студенти факультету економіки і підприємництва. Я здобуваю освіту за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», однак поезія завжди була для мене важливою складовою життя. Тож я також взяла участь у конкурсі.

Звичайно, я з трепетним очікуванням чекала 28 лютого, адже саме в цей день мали оголосити результати й обрати кращих молодих поетів Умані! І от цей день настав. Це неймовірно хвилююче: я посіла ІІІ місце серед 30 учасників! Приємно, що грамотами за активну участь, творчу майстерність і популяризацію поетичного слова були нагороджені мої колежанки-фінансисти: Інна Глухман, Наталія Кульчицька, Яна Пилипенко, Наталія Швець, Людмила Черненко.

Бахрам Багірзаде сказав: « Я дуже міцно пов’язаний з моїм містом, тому що я – його продовження». Тому ми, молоде покоління повинні робити місто таким, яким би хотіли його бачити. Не важливо, з чого починати – з написання віршу чи озеленення парку. Головне, що молодь робить кроки вперед своєму майбутньому, і дуже чудово, що такі ініціативи підтримуються. І тут я вдячна колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва, адже наші викладачі завжди підтримують нас у всьому.

 

 

Ліліана Калюжна

студентка 21к-ф групи