Меню

Запобігти – означає перемогти

 Шкідливі звички – одна із найболючіших тем у сучасному світі. Від них страждає все суспільство, але в першу чергу, під загрозу ставиться підростаюче покоління: діти, підлітки, молодь, а також здоров'я майбутніх матерів. І хоча, здавалося б, боротися з ними марно, та, якщо все правильно організувати і застосовувати вірні підходи, то це приносить позитивні результати.

Одним із способів боротьби зі шкідливими звичками є виховні заходи. Саме тому куратори Наталія Бондаренко, Леся Барабаш і Світлана Власюк провели в очолюваних ними групах виховну годину на тему: «Ми проти шкідливих звичок». Під час бесіди студенти дізналися про вплив найпоширеніших шкідливих звичок на організм людини, а також пройшли тест, в результаті якого довідалися, наскільки вони схильні до алкоголю та тютюнопаління.

Ця виховна година яскраво продемонструвала те, як деградує людина, котра регулярно вживає хмільні напої, палить та приймає наркотики, а також змусила задуматися кожного зі студентів про своє здоров’я та спосіб життя. Після завершення бесіди всі дійшли спільного висновку про те, що кожна людина робить свій вибір сама. Тож потрібно зробити його правильним!

Катерина Бузиновська, студентка 52-фм групи