Меню

Засідання студентського наукового гуртка.

 

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбулося засідання студентського наукового гуртка. У роботі гуртка взяли участь студенти, викладачі та аспіранти кафедри.

 

В рамках засідання відбулася зустріч із представниками Уманського регіонального центру страхової групи «ТАС» Халахуром Ігорем Вікторовичем та Китайгородським Владиславом Всеволодовичем.

Халахур І. В. розповів присутнім про страхування в цілому, а також особливості страхового ринку України загалом та Умані зокрема. Адже, страхова група ТАС займає перші місця щодо головних показників діяльності страхових компаній по Україні та входить до десятки найстабільніших страхових компаній. Крім того, Ігор Вікторович додав, що доля страхової групи ТАС щодо страхування цивільної відповідальності становить близько 15%  від загальної кількості ринку України. Крім того, страхова група ТАС має унікальні продукти, котрі є неповторними на ринку України.

Китайгородський В. В. додав, що метою страхової компанії, котру вони представляють є, за найкоротший період часу, змінити точку зору жителів Умані щодо сутності страхування загалом та страхових послуг зокрема.

Учасники засідання задавали запрошеним багато питань. Так, наприклад, студентів цікавила також можливість влаштуватися на роботу у згадану страхову компанію та вимоги щодо майбутніх працівників. Виступаючі наголосили, що все залежить від людини і кожен повинен бути сам творцем свого життя. Потрібно постійно займатися самовдосконаленням та самоосвітою для того, щоб бути конкурентоспроможним на ринку працевлаштування. Цікавою для учасників засідання стала також дискусія щодо вірогідного введення обов’язкового медичного страхування.

Засідання студентського наукового гуртка стало наступним прикладом плодотворної та цікавої співпраці науки, навчання та практики.