Меню

Банківське кредитування з позиції теорії і практики

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування активно впроваджує у практику проведення гостьових занять, під час яких практики діляться зі студентами професійними секретами. Тож нині було проведено відкриту лекцію з дисципліни «Банківська система» на тему: «Банківське кредитування».

Лекція відбулася за участі провідних фахівців з даної тематики: доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Катерини Мельник та директора Черкаського відділення № 105 Приватбанку Валентини Лисак.

Під час заняття лектори фахово та доступно поєднували теорію та практику банківського кредитування, адже лекція була спрямована на підвищення якості підготовки та професійне спрямування здобувачів вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», супроводжувалася інформативними слайдами з цифровими матеріалами.

Студенти дізналися багато корисної інформації щодо кредитування фізичних і юридичних осіб. Валентина Іванівна також охарактеризувала найпоширеніші банківські продукти ПриватБанку та навела цікаві приклади з професійної діяльності.

На завершення студенти подякували лекторам за пізнавальну та змістовну лекцію і цікаво проведений час.