Меню

Дбаємо про чистоту та наближаємо Перемогу

14 вересня студенти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" і викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування, разом зі спільнотою факультетк економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, долучилися до акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», яка цього року в Україні відбувається під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».
Об’єднавшись і надихнувшись причетністю до загальносвітових тенденіцій, викладачі та студенти почали дружнє прибирання з території, закріпленої за кафедою. Опісля злагоджено попрацювали на ділянці факультету у горіховому саду.
Зважаючи на те, що наш університет всіляко долучається до заходів, що наближають Перемогу, викладацький склад і студенти доєдналися до волонтерської діяльності. Всіх об’єднала спільна справа, а саме: плетіння маскувальної сітки  і розподіл гуманітарної допомоги, тобто речей першої необхідності.
Варто зазначити, що колектив факультету економіки і підприємництва в цілому та кафедри фінансів, банківської справи та страхування зокрема завжди радо долучається до університетських та всеукраїнський заходів й акцій.
Робімо Україну чистою разом! Разом до Перемоги!


Катерина ЗАЯРНА, студентка 21- ф групи