Меню

Дуальна освіта - форма фахового становлення фінансиста

Специфіка спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" передбачає врахування у професійній діяльності особливостей галузі, у якій фахівець реалізовує кваліфікаційні навички та вміння. А особливо якщо мова йде про таку перспективну сферу діяльності, як аграрна.

14 лютого здобувачі освіти ОПП "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня отримали чудову нагоду фахового розвитку та вдосконалення набутих під час навчання кометентностей, адже між Уманським національним університетом садівництва та групою компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт» - ТОВ «Захід-Агро МХП»; ТОВ «МХ «МХП-Агрокряж»; ПАТ «Зернопродукт МХП» та Відокремлений підрозділ ПАТ «МХП» Сервісний центр «Фінанси» були підписані дво- та тристоронні договори про здобуття вищої освіти за денною формою навчання з елементами дуальної форми освіти здобувачів, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Згідно з умовами договорів, наразі навчання за дуальною формою проходитимуть Юрій Макаренко (11-кф група), Олександра Черемісна (21-ф група), Олександра Яковенко (31-ф група) та Ірина Коцуренко (21-ф група). 

Дуальна освіта - це не просто особлививй вид навчання, це можливість отримати необхідні знання та набути професійних вмінь безпосередньо під час роботи за фахом, а ще - шанм отримати перше місце працевлаштування.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування щиро вдячний керівництву університету та групи компаній ПАТ "Миронівський хлібопродукт" за надану можливість реалізації дуальної форми освіти, а студентам зичить успіхів і наполегливості,