Меню

«Думай, як фінансист»: бізнес-гра для майбутніх мільйонерів

У рамках Тижня фінансової грамотності на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування для студентів 1-2 курсів була проведена Бізнес-гра «Думай як фінансист».

Тренінг проводився практичним психологом Уманського НУС Валентиною Мазуренко з метою покращення обізнаності студентів у поводженні відносно грошей. Ознайомлення з «Психологією грошей» відбулося у дружньому колі студентів, що сприяло швидкому розумінню матеріалу, поданому як у формі діалогу, так і за допомогою відеопрезентацій. 

Юні фінансисти дізналися про те, що може заважати, а що сприяти збільшенню їхніх доходів з психологічної точки зору. Також їм були представлені приклади мислення та поводження таких відомих людей, як китайського бізнесмена Джека Ма, актора Уілла Сміта й інших. Ще цікавою новинкою для присутніх була програма «5 кроків до здійснення мрії».

Тож студентам спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» немає коли сумувати, адже вони щодня чимось зацікавлені, а викладачі кафедри роблять усе можливе для того, щоб покращити їх рівень знань і всебічний розвиток. Щиро дякуємо їм за їхні зусилля та за чудово проведений час! Чекаємо нових зустрічей і цікавих конкурсів, адже Тиждень фінансової грамотності ще не закінчився!

 

 

Анастасія Якушева, студентка 11 к-ф групи