Меню

Фінансистка з УНУС підкорила високу адміністративну вершину

Студенти спеціальності «Фінанси і кредит» завжди вирізняються активною життєвою позицією та участю в громадському житті університету і його підрозділів.

Прикладом цього є студентка згаданої спеціальності Вікторія Уманчик, яка з початку навчання обіймала посаду старости групи, а потім, будучи студенткою другого курсу, – голови ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва. Проте вже на третьому курсі, зважаючи на активну життєву позицію та непохитність у втіленні прогресивних ідей, студентський загал обрав її головою ради студентського самоврядування університету. Та коли прийшла пора переобрання, студенти знову виявили довіру до її планів й ідей, довіривши цей високий пост Вікторії вдруге.

Погляди та ідеї Вікторії не залишилися поза увагою її колег з інших аграрних ВНЗ і на засіданні Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних ВНЗ, що відбулася під час XVIII зльоту студентських лідерів аграрної освіти, Вікторію Уманчик, студентку Уманського національного університету садівництва факультету економіки і підприємництва спеціальності «Фінанси і кредит», було обрано головою Об’єднаної ради!

Вітаємо Вікторію та бажаємо їй прогресивних ідей і швидкого їх втілення на благо розвитку студентського самоврядування в Україні!

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування