Меню

Фінансистом бути модно, цікаво та престижно!

Сфера фінансів завжди привертала до себе підвищену увагу молоді. І не дивно: саме при опануванні спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відкриваються найблискучіші перспективи та можливості. Бо ж із фінансами пов'язані всі грошові потоки – і в загальносвітовому та державному форматах, і в особистих бюджетах.

Гроші – одна з форм влади, сили. Але ще могутніше – це фінансова освіта. Гроші приходять і йдуть, але якщо ви знаєте, як працюють гроші, ви отримуєте владу над ними та можете починати будувати власну фінансову імперію;). Тож не дивно, що фінанси є базисом всієї економіки, а рейтинг цієї професії впродовж багатьох років залишається незмінно високим.

Саме такими думками поділилися першокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під час тематичної виховної години «Фінансист – спеціаліст широкого профілю», яку провела для вихованців куратор Юлія Улянич.

Цікаві факти зі світу грошей, життєвий шлях відомих фінансистів сучасності, особливості функціонування фінансів і їх глибинний зміст – такими були теми для обговорення під час зустрічі. І кожен зі студентів вкотре переконався у правильності свого вибору, адже фінансистом бути модно, цікаво та престижно!