Меню

Форум молодіжних лідерів «Youth Wins» - можливість для розвитку soft skills для студентів-фінансистів

Літо, як відомо, пора відпочинку. Особливо для студентства, яке набирається сил і наснаги перед новим навчальним роком. Але студенти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" завжди намагаються використати вільний час з користю для себе, зокрема - для розвитку професійних можливостей. І однією з них для здобувачки освіти ступеня "бакалавр" Катерини ЗАЯРНОЇ став Форум молодіжних лідерів «Youth Wins», зорганізований Уманською міською радою, Черкаською облдержадміністрацією та Молодіжною громадською організацією «Уманське міське об’єднання дітей та молоді «ГАРТ» і проведений в Уманській громаді з 9 по 11 серпня.

Під час заходу учасники проявляли власне бачення розвитку громади крізь призму представлених проєктів, відточувала навички командної роботи, осягала нові знання в рамках тематичних тренінгів. Тобто активно набувала та розвивала наявні м'які навички, що є невід'ємною складовою професійної сфери фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.

"Робота під час Форуму, співпраця в команді з новими людьми, активна організаційна та творча складові стали для мене чудовим досвідом побудови взаємин професійного характеру та визначення оптимальних методів спілкування у діловій сфері",  - зазначає учасниця форуму Катерина ЗАЯРНА.

Пишаємося нашими активними студентами, зичимо їм наполегливого рукху вперед і незмінної цікавості до нових професійних можливостей!

Леся БАРАБАШ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування