Меню

Комплексний підхід до навчання сьогодні – основа успіху в майбутньому

Неформальна освіта – це можливості для саморозвитку, самореалізації; для здобуття нових знань і практичного досвіду; для пошуку мотивації та натхнення. А якщо можливості є, їх треба використовувати.

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС чітко розуміють останні освітні тенденції, а тому всіляко стимулюють студентство до постійного розвитку. І наразі маємо чудовий приклад свідомого підходу до удосконалення професійних знань студентів 11-мф групи спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування»: Юлії Коцуренко, Вікторії Шмакової, Анастасії Третьяченко, Вікторії Яцюк, які пройшли курс курс «Візуалізація даних» на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – першого та найбільшого проекту безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні з 2014 р. 

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки неформальній складовій і проходження онлайн навчання студенти успішно закріпили знання дисципліни «Аналіз і візуалізація фінансових даних», яку наразі вивчають в університеті в межах освітньо-професійної програми.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає студентів і зичить сталого професійного розвитку та наснаги у всіх починаннях!