Меню

Краса, розум, перемога!

Студентське життя здобувачів освіти за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" Уманського національного університету садівництва цікаве та різноманітне. І не важливо, чи студент бакалавр, чи магістр - якщо майбутній фінансист бажає спробувати свої сили на ниві науки та досліджень (втім, як і в інших сферах) йому завжди прийдуть на допомогу, порадять, підтримають. І позитивний результат не змусить на себе чекати!

Саме такою приємністю для колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування стала перемога фінансисток у конкурсі "Стратегічний розвиток аграрного сектору - бачення молодих українських спеціалістів". Даний конкурс є міжнародним, до журі входять представники європейських країн, а тому подання матеріалів, спілкування в межах заходу, виступи та презентації велися виключно на англійській мові. Конкурс проводиться не вперше, і щорічно долучає прогресивну молодь до означення й обговорення актуальних проблем аграрного сектору України. Цьогоріч роботи чотирьох юних фінансисток Уманського НУС увійшли до когорти 12 кращих і стали фіналістами конкурсу.

Зійшовшися віч-на-віч із суперниками та строгим і неупередженим журі, дівчата продемонстрували високий рівень  власних досліджень та вміння професійного спілкування. За результатами очних диспутів дівчата зайняли наступні місця: 2-е місце - Наталія Сьомко, 3-є місце - Олександра Яковенко, 7-ме місце - Наталія Швець, 8-е місце - Вероніка Кучер.

Вітаємо конкурсанток і бажаємо сміливості у реалізації всіх планів і задумів!