Меню

На старті вступної кампанії - 2020

З 1 серпня почалася вступна кампанія - 2020. І для колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва вона принесла перший сюрприз. Адже мабуть немає кращої оцінки роботи викладачів, як рекомендації випускників щодо вступу саме на ту спеціальність, де вони здобували освіту раніше. Особливо - коли ці рекомендації надаються рідним сестрам.

Саме таким прикладом високої довіри та впевненості у якості отриманих знань стала родина Андрусішиних. Руслана Андрусішина всі викладачі кафедри знали як вдумливого, виваженого та допитливого студента. І хоча він переривав навчання заради поїздки до Сполучених Штатів Америки, по поверненні додому завершив здобуття освіти за обраною раніше спеціальністю й отримав диплом магістра з фінансів, банківської справи та страхування. Тож коли постало питання вибору навчального закладу та спеціальності для його сестер-випускниць, Руслан порекомендував їм вступати саме до нашого закладу вищої освіти і саме на спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

Аби ближче познайомитися з майбутньою Alma mater дівчата восени завітали до Уманського НУС на День відкритих дверей, під час якого познайомилися з кафедрою й отримали вичерпні відповіді на актуальні для них питання. І нині, коли вступна кампанія стала на порі, вони однозначно визначилися: хочуть бути фінансистами. Тож звернулися до інформаційно-консультаційного центру університету, де їм допомогли зареєструвати електронний кабінет вступника, а ще - не впустили нагоди  прогулятися затишною територією студмістечка.

Впевнені, що для таких цілеспрямованих панянок  навчання буде не тільки цікавим, а й принесе багато позитиву. А ще запрошуємо абітурієнтів до вступу на спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" в Уманському національному університеті садівництва. Ми пропонуємо вам актуальні знання та новітні методи підготовки, цікаве студентське дозвілля та широкі можливості самореалізації.