Меню

Підсумкове засідання студентського наукового гуртка «Юний фінансист»

07 червня відбулося підсумкове засідання студентського наукового гуртка кафедри фінансів, банківської справи та страхування «Юний фінансист».

Здобувачі освіти підвели підсумки виконаної роботи за 2022-2023 н.р., проаналізували наукову активність й обговорили проблематику та нагальні організаційні моменти проведення засідань студентського наукового гуртка кафедри.

Під час заходу студенти були зорієнтовані в тематиці підготовки майбутніх виступів. Також було розглянуто питання участі здобувачів освіти у конференціях на всеукраїнському і міжнародних рівнях та участі в конкурсах студентських наукових робіт.

Адже, попри всі обставини навкруги, студенти мають навчатись і розвиватись. І саме студентські спільноти, гуртки, об’єднання є поштовхом, стимулом до цих процесів.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування цінує наукові доробки та дякує всім здобувачам освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативність, компетентність, працелюбність і бажання досліджувати царини сучасної фінансової науки!

 

 Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент відповідальна за наукову роботу кафедри фінансів, банківської справи та страхування