Меню

Пізнавальна зустріч з переможницею конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» від фонду Віктора Пінчука

6 листопада на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва для студентів 1 та 2 курсів скороченого набору, а також 3 та 4 курсів, була проведена зустріч з Олександрою Смілянець, переможницею минулорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» від фонду Віктора Пінчука.

Програма існує вже 13 років, вона має понад 2500 стипендіатів, розроблено та реалізовано 170 проектів та проведено близько 120 зустрічей з провідними спікерами.

Олександра розповіла студентам про цьогорічний конкурс програми, у якому вона взяла участь, а також окреслила основні вимоги. Так, у конкурсі можуть брати участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання віком до 35 років включно. Подача заявок на участь у конкурсі триватиме до 29.11.2019. Переможець матиме змогу отримувати щомісячну стипендію у розмірі 2240 грн. Однак Олександра наголосила, що перевагою є не отримання стипендії, а можливість участі у різних заходах з відомими людьми та членство у найбільшій мережі молодих лідерів в Україні. 

Сам конкурс проводиться у 3 етапи:

1) Перевірка реєстрації і рекомендаційних листів;

2) Оцінювання конкурсної роботи;

3) Особиста зустріч з менторами.

Оголошення результатів відбудеться у травні 2020 року. Тема конкурсу може бути обрана залежно від знань та інтересів учасника (більш детальний перелік тем та вимог до написання є на сайті цієї програми). Приймається лише 1 робота за період проведення конкурсу та лише індивідуально (колективні роботи оцінюються у 0 балів та не переходять до 2 туру). 

Сподіваємося на активну участь наших студентів у даному конкурсі та бажаємо учасникам успіхів!

 

Анастасія Якушева, студентка 11 к-ф групи