Меню

Проходження фінансистами онлайн-практики в ПАТ КБ «ПриватБанк»

Однією з форм організації навчального процесу й обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» для здобувачів всіх освітніх рівнів є навчальна та виробнича практики. Адже саме виробнича практика надає змогу не лише ознайомитись із практичним застосуванням отриманих теоретичних знань, а й набути реальних професійних навичок.

Відповідно до укладеного договору з ПАТ КБ «ПриватБанк», студенти 31-ф групи мали можливість здобути практичний досвід з банківської справи, пройшовши виробничу онлайн-практику, що відповідає рівню підготовки «Спеціаліст з просування банківських продуктів 1-го рівня».

За результатами виробничої практики здобувачів вищої освіти – Тетяну АНДРУСІШИНУ, Надію АНДРУСІШИНУ, Ірину АНДРУСІШИНУ, Діану ГРИШКО, Олександра ЖУКА, Вікторію ЗАЯРНУ, Інну МУЗИКУ та Максима ПЛЮЩА – занесено до кадрового резерву банку.

Вітаємо з успішним проходженням виробничої онлайн-практики в ПАТ КБ «ПриватБанк» і зичимо подальших успіхів у професійній діяльності!

Світлана ВЛАСЮК,

куратор 31-ф групи, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування