Меню

Робоче засідання зі здобувачами ступеня вищої освіти доктор філософії

21 вересня відбулося організаційне засідання зі здобувачами ступеня вищої освіти доктор філософії, 2023 р. вступу на рівні факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, в якому взяли участь студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» третього рівня вищої освіти.

Засідання відкривала декан факультету д.е.н., професор Юлія НЕСТЕРЧУК.

Здобувачі були зорієнтовані в особливостях навчальної, наукової й організаційної роботи в університеті та на рівні факультету.

Усі питання щодо роботи та користування системою Moodle та МКР були висвітлені заступником декана факультету економіки і підприємництва, доцентом Юрієм ЦИМБАЛЮКОМ.

По завершенню обговорення організаційних умов пройшло засідання міжкафедрального семінару факультету економіки і підприємництва, під час якого було розглянуто й обговорено теми наукових досліджень докторів філософії з їх науковими керівниками та членами семінару.

Після внесення відповідних коректив й узгодження тем, було прийнято рішення рекомендувати Вченій раді затвердити теми здобувачів ступеня вищої освіти доктор філософії спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

 

 

 

Юлія Улянич, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування