Меню

Розширюючи горизонти: курси з сучасних аспектів бізнесу, фінансів та підприємництва

Викладачі кафедри фінансів банківської справи та страхування Уманського національного університету практикують різноманітні методи навчання, серед яких варто відзначити використання неформальної освіти на платформах «Прометеус» та «Дія». Такі курси надають студентам можливість здобувати додаткові знання та навички фінансової сфери в зручному для них форматі.

Здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня освіти освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість пройти курс неформальної освіти в рамках курсів «Центральний банк та грошово-кредитна система» та «Фінанси підприємств аграрної сфери».

Курси «Ми відкриті», «Як будувати бізнес он-лайн», «Економіка на кожен день», «Підприємництво: хто Ваш клієнт», «Бізнес в аграрній сфері» надали студентам можливість ознайомитись з основними сучасними концепціями та практиками відповідних галузей. Також вони сприяли одержанню знань зі сфери сучасних тенденцій та інструментів, які використовуються у побудові бізнесу онлайн, економічних аспектів повсякденного життя, а також підприємництва в аграрній сфері.

Використання різних методів навчання й активна взаємодія вивчення предмету та проходження додаткових курсів допомагає студентам розвивати свої навички у фінансовій галузі, розширювати знання та готуватися до майбутньої професійної діяльності.

 

Наталія БОНДАРЕНКО, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування