Меню

СПІВПРАЦЯ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ З ВІДОКРЕМЛЕНИМИ СТРУКТУРНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ УМАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС тісно співпрацюють з відокремленими структурними підрозділами Уманського національного університету садівництва. Саме у рамках такої співпраці доценти кафедри Валентин Бечко та Світлана Власюк відвідали Тальнівський будівельно-економічний коледж Уманського НУС. Зустріч пройшла у привітній атмосфері, студентам коледжу була надана детальна інформація про умови вступу до Уманського національного університету садівництва та переваги навчання у нашому університеті. Студенти були дуже активні, цікавилися університетським молодіжним життям  і також були нагороджені іменними сертифікатами за результатами попередньо проведеної олімпіади з дисципліни «Фінанси».

Сподіваємося, що у майбутньому студентський колектив нашого університету поповниться активними, завзятими та цілеспрямованими колегами.

Доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування 

Валентин Бечко.