Меню

Стартував тиждень фінансової грамотності!

З понеділка на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки та підприємства Уманського національного університету садівництва стартував уже традиційний Тиждень фінансової грамотності.

До участі у заходах долучилися і викладачі, і студенти кафедри, які вирішили вкотре об’єднатися заради спілкування у невимушеній атмосфері та поглиблення знань фінансових дисциплін.

Відкрила тижневий марафон пізнання глибин фінансової сфери завідувач кафедри Олена Прокопчук, яка зазначила: «Сьогодні ми розпочинаємо новий тижневик фінансової грамотності. Досвід попередніх заходів такого типу доводить, що це є не тільки пізнавально та корисно, а й неймовірно цікаво. Тож сподіваюся, що й цього разу кожен з вас отримає задоволення від спілкування й участі у конкурсах і, звичайно, кращі з вас отримають цінні призи та подарунки!»

У перший день Тижня фінансової грамотності студенти різних груп спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» змагалися у знанні основ професії під час гри «Фінансовий квест». Об’єднавшись у команди, студенти долали завдання на станціях-зупинках, демонструючи високий рівень знань у всіх фінансових питаннях.

Було надзвичайно весело та цікаво, адже це не лише допомагає з професійного боку, але й розвиває здібності працювати в колективі. А результати гри учасники дізнаються на закритті свята фінансової грамотності, яке відбудеться 11.11.19.

Далі ще більше заходів та сюрпризів!

 

Наталія Сьомко, студентка 31-ф групи