Меню

Студентська наука – це захоплююче!

Минуло уже чимало часу, а емоції та деякі переживання і досі не покинули мене.

Про що це я? Та про свою подорож у столицю, до Києва, та фінал конкурсу Німецько-український агрополітичний діалог «Стратегічний розвиток аграрного сектору – бачення молодих українських спеціалістів», у якому виборола ІІ місце.

Іноді і досі згадую ті переживання під час свого виступу перед мудрими та впливовими європейськими фахівцями, які непомітно переживали разом з нами та підтримували нас. Надзвичайним досвідом для нас стали спічі керівника проєкту Фолькера Зассе та професора Вищої школи Нойбранденбург (Німеччина) доктора Райнера Лангоша, а спілкування з ними залишило в мені певний відбиток їхньої впевненості, досвіду та професіоналізму.

Подякувати за таку цінну можливість від нашого квартету учасниць маю за честь викладацькому складу кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС: завідувачу кафедри Олені Тодорівні Прокопчук, нашим науковим натхненникам – доцентам Світлані Анатоліївні Власюк, Наталії Вікторівні Бондаренко, Лесі Віталіївні Барабаш та Юлії Василівні Улянич. Дякуємо за вашу впевненість у нас, підтримку та мотивацію без якої ми, напевно б, не впоралися.

З упевненістю можу сказати – у таких цікавих і пізнавальних конкурсах варто брати участь, адже це безцінний багаж знань і досвіду, нові потрібні знайомства та долання свої страхів.

 

Наталія Сьомко, студентка 41-ф групи