Меню

Тиждень фінансової грамотності завершено: вітаємо переможців!

Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності, до якого доєдналася кафедра фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва, добіг кінця. Насичений різноманітними подіями та заходами тиждень не пройшов даремно, тож 12 листопада студенти та викладачі кафедри зібралися для того, аби підбити підсумки такого продуктивного та пізнавального тижня.

Розпочали із нагородження учасників та команд, які брали участь у заходах кафедри, що відбувалися протягом тижня. Грамотами та заохочувальними подарунками від кафедри нагородили: переможця фінансового квесту, студента 11м-ф групи Владислава Бабчука; заслужений приз отримала команда-переможець фінансових дебатів – «ФБСС», у складі студентів 21к-ф групи Ліліани Калюжної, Вікторії Півненко та Луїзи Юрпольської. Також було нагороджено найкращих спікерів дебатів – Інну Савчук, Наталію Стасюк, Владислава Голубенка та Вікторію Шмакову. За перемогу в інтелектуальній вікторині «Сходинками бізнесу» була нагороджена команда переможець «Лізинг» у складі: Владислава Голубенка, Дениса Кучмія, Вероніки Кучер, Олега Чабанюка та Данила Цимбала.

Також на початку тижня було оголошено про арт-конкурс «Світ фінансів», який тривав цілий тиждень. У конкурсі було представлено декілька номінацій, серед яких і обирали найкращих, а саме: кращі відео, слоган, вірш, есе, фотоколаж, цікаві факти про фінанси та створення емблеми спеціальності.

Отже, переможцем у номінації «Краще відео» стала 11к-ф група, 21-ф група виборола першість у номінації «Фотоколаж», «Цікаві факти про фінанси» виявилися найкращими у 12 м-ф групи. Автором найкращого «Слогану спеціальності» стала студентка 11м-ф групи Людмила Черненко, у номінації «Вірш про спеціальність» перемогу здобула студентка 21к-ф групи Яна Пилипенко, також у цій номінації відзначили Дарію Колючу, Дарію Косецьку, Аліну Євич, Каріну Поліщук і Наталію Швець. У номінації «Есе» участь взяла найбільша кількість учасників, більшість з яких отримала нагороду: Владислав Голубенко, Катерина Данченко, Валентина Пастух, Каріна Поліщук, Оксана Задояна, Діана Сторожук, Олексій Бурдейний, Марина Мартиненко, Каріна Грицай, Ольга Поліщук, Валерій Каташинський, Ліліана Калюжна, Луїза Юрпольська та Вікторія Півненко, яка і стала переможницею. Також окремою нагородою у вигляді безкоштовного друку тез були нагороджені Діана Сторожук, Каріна Поліщук, Владислав Голубенко, Ольга Поліщук і Каріна Грицай.

Окремо викладачі кафедри висловили вдячність і нагородили подарунками співорганізаторів – представників ради студентського самоврядування факультету Ірину Слободяник (голова студради), Людмилу Черненко, Владислава Коробка, Ігоря Дерманського, Наталію Сьомко, Валентину Пастух і Катерину Закрижевську.

Щиро вітаємо всіх учасників і переможців, які взяли участь у Тижні фінансової грамотності! Сподіваємося, що подібні заходи набудуть тралиційного характеру.

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва