Меню

У фокусі гуртківців з «Юного фінансиста» – страхова сфера країни

27 квітня відбулось засідання студентського наукового гуртка кафедри фінансів, банківської справи та страхування «Юний фінансист».

За планом роботи гуртка було заслухано доповіді здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня 11-кф групи Юрія Макаренка на тему «Автотранспортне страхування» та Євгенія Бабця на тему «Страхування водного транспорту».

Студенти гідно представили свої наукові дослідження та впевнено подали загалу.  Присутні науково-педагогічні працівники відзначили високий рівень оформлення презентацій і ґрунтовність висвітленого матеріалу.

Під час засідання відбулося жваве обговорення виступів доповідачів та всього широкого спектру страхового сектору економіки країни.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування впевнений, що саме така цілеспрямованість і наполегливість студентів до освітнього процесу та наукової роботи демонструє потребу неперервності освітнього процесу за будь-яких умов для подальшого вдосконалення якості освіти та набуття здобувачами необхідних фахових компетентностей і м’яких навичок.

Викладацький склад висловлює вдячність Юрію та Євгенію за змістовні та яскраві доповіді та бажання розвиватись і вдосконалюватись.

 

  Юлія Улянич,

к.е.н., доцент, керівник студентського наукового гуртка