Меню

Участь НПП кафедри у науково-практичній конференції Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту»

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту», зорганізовану та проведену Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна в рамках проєкту СВНЕ Erasmus+ DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти і представників ринку праці» 20-22 вересня 2023 року у змішаному форматі.

Метою конференції стало об’єднання зусиль освітян і науковців, представників бізнесу, держави та громадянського суспільства України, Молдови та країн ЄС для узагальнення досвіду та визначення перспектив подальшого розвитку системи освіти в контексті сучасних і майбутніх викликів.

Під час конференції працювали наступні секції:

–                        Цифровізація сучасного світу: виклики майбутнього.

–                        Модернізація економіки, бізнесу та фінансів: інтелектуально-інноваційний контекст.

–                        Соціально-політичні аспекти трансформацій у глобалізованому світі.

–                        Трансформації особистості та суспільства: контекст історії, філософії, гуманітарних наук та культурології.

–                        Трансформації особистості та суспільства: психологічні аспекти.

–                        Вектори інновацій в освіті в національному та глобальному контексті.

Конференція стала не лише потужним науково-практичним заходом, а й мотивуючим фактором для розвитку та вдосконалення дистанційної освіти в освітньому процесі.