Меню

Участь викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування у Міжкафедральному семінарі «Проєкти за програмою ЄС Еразмус+: нові можливості та перспективи для ЗВО України»

27 жовтня на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбувся міжкафедральний семінар з проєктної діяльності ЗВО на тему: «Проєкти за програмою ЄС Еразмус+: нові можливості та перспективи для ЗВО України», участь у якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування.

Спікер заходу – к.е.н., провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Чорноморського національного університету ім. Петра Могили Олена ФІЛІМОНОВА, координатор проєкту DEFEP: Distance Education for Future: best EU practices in response to the requests of modern higher education seekers and labor market (Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів сучасної вищої освіти та ринку праці) в рамках програми Еразмус+ .

Пані Олена розповіла про правила та пріоритети Програми ЄС Еразмус+, про можливості для України, її освіти, молоді та спорту.

Пізнавальною була інформація про можливості для закладів вищої, професійної І шкільної освіти в межах проєктів роботи кейсу Жан Моне.

Учасники семінару заслухали корисну інформацію про програму Еразмус+ та ознайомилися з потенційними особливостями розробки та подачі власного проєкту в межах даної програми.

Колектив кафедри дякує організаторам за можливість долучитись до розгляду важливого аспекту роботи на міжнародному рівні!

 

 Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС