Меню

Відбулося перше засідання наукового гуртка "Юний фінансист"

Цього тижня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва відбулося засідання студентського наукового гуртка "Юний фінансист".

План засідання передбачав розгляд наступних питань:

1. Затвердження плану роботи студентського наукового гуртка кафедри на 2019-2020 н.р.;

2. Обрання старости гуртка;

3. Дослідження векторів розвитку страхування в аграрному секторі економіки.

Під час наукового засідання було обговорено та затверджено план заходів на навчальний рік, старостою гуртка обрано студентку 21-ф групи Каріну Грицай, а питання розвитку страхування в аграрній сфері розкрила Ганна Копачевська, директор ТОВ «АГРОРІСК».

ТОВ "АГРОРІСК" супроводжує українську страхову галузь за підтримки лідерів європейського ринку перестрахування з 2003 року. Ганна Копачевська володіє більш ніж 13-річним досвідом роботи в галузі страхування аграрної продукції, проводить організаційно-контрольний супровід ризиків аграрного виробництва в рамках договорів перестрахування з українськими страховими компаніями.

Тож студенти та викладачі кафедри мали можливість з перших уст отримати інформацію про особливості надання послуг на ринку аграрного страхування, андеррайтингу, оцінки ризиків, врегулювання збитків і перестрахування.

Засідання студентського наукового гуртка кафедри стало прикладом співпраці освіти та практики!

Юлія Улянич, керівник наукового студентського гуртка кафедри фінансів, банківської справи та страхування