Меню

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування – учасники вебінару «Моделі та тренди сучасної аналітики в бізнесі»

07 жовтня Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] було організовано та проведено онлайн-офлайн-вебінар на тему «Моделі та тренди сучасної аналітики в бізнесі». Серед учасників події були і науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС.

Дякуючи заходу, присутні познайомилися з сучасними підходами до прийняття бізнес-рішень на основі аналітичних моделей роботи з даними, експертними оцінками та використанням поведінкових патернів взаємодії різних рівнів менеджменту та стейкхолдерів компанії.

Спікером заходу став Євген Пенцак, керівник Master of Business Administration kmbs (Kyiv-Mohyla Business School). Під час лекції присутні розглянули наступі питання бізнес-аналітики:

-   Симулятивне моделювання або метод «грубої сили».

-  Моделі візуалізації в бізнесі: digital twins.

-   Моделі динамічної оцінки вартості бізнесу.

-  Моделі контрактної економіки.

-   Моделі ризик-менеджменту, спрямовані на підвищення ефективності роботи трейдерів.

Захід виявився насиченим, цікавим і корисним. Дякуючи організаторам і сучасним технічним можливостям, нині для широкого загалу є доступною участь в подібних інформаційних заходах.

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування