Меню

Вітаємо нове поповнення когорти фінансистів Уманського НУС!

Щороку когорта здобувачів освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" поповнюється молодими, талановитими, мотивованими до отримання знань юнаками та юнками. Вони сповнені завзяття та розуміння не лише складності, а й цікавості фінансової сфери, а головне - її надважливості у сучасному світі, в житті рідної держави.

Тож, після низки випускних випробувань і перипетій вступної кампанії, сповнені гідності та далекогядних планів, юні тепер уже фінансисти розпочали опанування азів фінансової науки.

Однак В Уманському національному університеті садівництва є традиція: називатися студентами закладу освіти мають право лише ті, хто пройшов посвяту у День університету. І 22 вересня юні фінансисти з веселими думками та відкритим серцем стали її учасниками!

Вітаємо вас, студенти-фінансисти! Ви розпочинаєте свій професійний шлях у буремний воєнний рік, але маєте спрямувати всі сили на мирне життя, на розвиток і прогрес - як у професії, так і  в особистому розвитку. Працюйте натхненно, мрійте широко, встановлюйте великі цілі та впевнено йдіть до мети! А ми, колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування, допоможемо вам в усіх починаннях!