Меню

Вітаємо Ольгу ЛЕВЧЕНКО з призовим місцем у конкурсі проєктів за напрямом «Економічний, соціальний, освітньо-культурний розвиток у воєнний час та повоєнна розбудова м. Умань»

17 листопада усі студенти світу святкують Міжнародний день студента! З цієї нагоди відбулася зустріч активної молоді з мером міста Умань Іриною ПЛЕТНЬОВОЮ, метою якої було заохотити студентів до нових звершень і відкриттів, сприяти розвитку наукового потенціалу сучасного покоління, відкрити нові інноваційні ідеї покращення усіх сфер культурного й  освітнього життя. 
На урочистій зустрічі було нагороджено студентів грамотами, дипломами, цінними призами за внесок у розвиток рідного міста та креативні проєкти молоді. 
І наші студенти вкотре довели, що саме вони є тими, хто рухає світом, і великою силою майбутнього! 
Різні ідеї, цікаві думки, неординарні рішення  були представлені молоддю на попередньому захисті проєктів. Чимало винахідливих учасників з оригінальними ідеями змагались за першість у конкурсі. 
А ще ми всі надзвичайно пишаємося Ольгою ЛЕВЧЕНКО, студенткою 21-ф групи факультету економіки і підприємництва, першого (бакалаврський) освітнього рівня спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", яку було нагороджено дипломом за зайняте 3 місце у Конкурсі проєктів за напрямом «Економічний, соціальний, освітньо-культурний розвиток у воєнний час та повоєнна розбудова м. Умань».
Її проєкт «Креативна майстерня інновацій» (керівник - Світлана ВЛАСЮК, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС) - це про можливості, про розвиток,  про творчість. Ідея проєкту дає можливість поринути у натхнення та дружню співпрацю в соціумі, що зможе надихнути кожного! Адже відсутність стабільності та стресові ситуації в сучасних воєнних умовах вимагають особливої уваги до емоційного стану. А ще така ініціатива стирає психологічні та соціальні бар’єри молоді, надає поштовх до самопізнання та розкриття амбіцій.
Подібні зустрічі є ключовим форумом, де молодь міста  має унікальну можливість обмінюватися ідеями, стимулювати творчий розвиток і знаходити рішення для викликів у сферах культури та освіти. Це сприяє не тільки формуванню інтелектуальної спільноти, а й підтримці інноваційного потенціалу молодого покоління.
Необхідно завжди памʼятати, що саме молодь - двигун прогресу. Це та рушійна сила, що приведе країну до перемог! 
Сьогодні студенти, разом з усім народом України,  демонструють свою незламність, патріотизм іпрофесіоналізм, вони на всіх фронтах захищають нашу країну!
Вітаємо Ольгу та зичимо ще багато цуікавих проєктів, яскравих звершень і карколомних досягнеень!
За матеріалами Ольги ЛЕВЧЕНКО, студентки 21-ф групи факультету економіки і підприємництва, першого (бакалаврський) освітнього рівня спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"