Меню

Вітаємо переможців Тижня фінансової грамотності

От і добіг кінця традиційний Тиждень фінансової грамотності, що тривав з 04 по 08 листопада на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва.

Цьогорічний захід був проведений під девізом "Фінанси - стиль життя успішних людей", тож програма була відповідною: фінансовий квест, smart-дискус з роботодавцями, бізнес-тренінг "Думай, як мільйонер", фінансові дебати та релаксуюча повчальна бізнес-гра Cash-flow.
Усі студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" були активними учасники кожного з запланованих заходів, тож і переможців було чимало.
За рішенням колективу кафедри, було обрано кращих серед учасників. Кожен з них отримав цікавий приз і мотивуючу грамоту чи подяку.
закоема, грамотами за участь у фінансовому квесті грамотами були нагороджені Вікторія Шмакова, Яна Котрікова, Катерина Дужченко, Альбіна Ковалик, Максим Чернявський, Антон Аліщенко, Олег Чабанюк, Каріна Грицай, Яна Кулибаба та Дарія Смаглій.
Окремо грамаотами були нагороджені команди-учасниці фінансових дебатів, яким також було вручено іменні сертифікати на відповідну кількість балів.
За активну участь у бізнес-грі "Думай, як мільйонер" грамотами були нагороджені: Альбіна Ковалик, Єлизавета Пустоход, Сергій Орошкевич, Анастасія Грицаюк, Олексій Кісілєнко, Богдан Полянський, Каріна Грицай, Олександр Волошин.
Окремо подяками та заохочувальними призами за допомогу та всебічне сприяння у проведенні Тижня фінансової грамотності були нагороджені Наталія Сьомко, Владислав Голубенко, Вікторія Шмакова та Катерина Закрижевська.
Дякуємо всім учасникам і помічникам! Ви - найкращі! Фінанси - the best!!!