Меню

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок

На виконання наказу ректора Уманського національного університету садівництва № 01-06/259 від 13.11.2023 р. «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» та з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання й активізації науково-дослідної роботи студентів університету кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було організовано та проведено  І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

15 грудня, за рішенням голови комісії Олени ПРОКОПЧУК, завідувачки кафедри фінансів, банківської справи та страхування, а також членів комісії: кандидатів економічних наук, доцентів Богдана ГУЗАРА, Сергія КОЛОТУХИ, Катерини МЕЛЬНИК, Наталії БОНДАРЕНКО, Юлії УЛЯНИЧ було визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Результативні позиції розподілилися наступним чином:

І місце – Влада ЗАПОРОЖЕЦЬ, науковий керівник д.е.н., професор Олена ПРОКОПЧУК;

ІІ місце – Костянтин МЕЛЬНИК, науковий керівник к.е.н., доцент Наталія БОНДАРЕНКО;

ІІІ місце – Вікторія ЗАЯРНА, науковий керівник к.е.н., доцент Світлана ВЛАСЮК.

Колектив кафедри вітає переможців і зичить подальших наукових звершень!!!!

  

Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС