Меню

Як фінансисти крокували інтелектуальними «Сходинками бізнесу»

8 листопада, у рамках святкування Всеукраїнського тижня фінансової грамотності, на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС була проведена інтелектуальна гра «Сходинками бізнесу», в якій із задоволенням в інтелектуальному двобої зійшлися студенти груп 11к-ф – команда «Лізинг» у складі Владислава Голубенка, Дениса Кучмія, Вероніки Кучер, Олега Чабанюка та Данила Цимбала, а також 31-ф групи – команда «Бізнес-леді», до якої увійшли Інна Савчук, Яна Котрікова, Вікторія Яцюк, Анастасія Завтур і Світлана Кононенко.

Стежили за порядком перебігу гри та справедливо оцінювали команди вельмишановне журі у складі кандидатів економічних наук, доцентів кафедри Лесі Барабаш, Наталії Гвоздєй, Богдана Гузара та представника студентства Діани Сторожук (голова лічильної комісії).

Ведучою інтелектуальної битви стала студентка 11 м-ф групи Людмила Черненко, яка разом зі студенткою 11м-ф групи Іриною Слободяник виступили її співорганізаторами.

Гра передбачала 7 конкурсів, у кожному з яких учасники мали змогу розкрити свої інтелектуальні здібності з різних фінансових дисциплін.

Після підбиття підсумків, за результатами набраних під час конкурсів балів, переможцями стала команда «Лізинг» 11к-ф групи.

Дякуємо викладачам кафедри фінансів, банківської справи та страхування за надану можливість проявити себе та цікаво і з користю провести час.

 

Валентина Пастух, студентка 11 к-ф групи