Меню

Знання упереджують ризики

Всебічна обізнаність - базова умова професійності сучасногго фахівця спеціальності 072 "Фіанси. банківська справа. страхування та фондовий ринок". Саме тому освітній процес на кафедрі фінансів, банквської справи та страхування Уманського національного університету садівництва повсякчас доповнюється цікавими та корисними зустрічами, що дозволяють сформувати коло належної фахової усвідомленості майбутніх професіоналів фінансової сфери.

Днями здобувачі освіти освітньої програми "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврський) і другого (магістерський) рівнів освіти. разом із науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів, банківської справи та страхування, долучилися до вебінару "Правова свідомість і обізнаність у запобіганні корупції", зорганізованого та проведеного Уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Уманському національному університеті садівництва, кандидаткою юридичних наук, доценткою Людмилою МАШКОВСЬКОЮ.

Під час онлайн зібрання учасники мали змогу не лише ознайомитися з особливостями виникнення та запобігання корупційним проявам, а й одержали інформацію про актуальні заходи з озширення меж антикорупційної обізнаності та долучитися до проходження онлайн-курсу «Корупція-off: як боротися з корупційними ризиками у вищій освіті».

Подібні заходи є надзвичайно актуальними для загалу здобувачів освіти, адже закладають основи правильного правового сприйняття ситуації і допомагають напрацювати індивідуальні аспекти власної професійної поведінки.

Леся БАРАБАШ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування