Меню

Зустріч з професіоналами банківської діяльності

Усе, що робиш, треба робити добре

Ф.Бекон

На базі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва  відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка "Юний фінансист".

На початку заходу студентам і викладачам кафедри було представлено запрошених гостей: начальника Уманського відділення №148/23 АБ "УКРГАЗБАНК" Руслана Бобошко й економіста цієї установи, випускницю кафедри Лілію Сенченко.

Темою зустрічі стало дослідження сучасного стану, проблем і напрямів розвитку банківської справи в Україні.

Зокрема, Руслан Якович розповів про тенденції розвитку банківського сектору економіки, новинки серед банківських продуктів і послуг на ринку, акцентував увагу на вимогах потенційного роботодавця до майбутнього банківського працівника та поділився власною історією успіху.

Лілія Володимирівна зорієнтувала присутніх в особливостях роботи Уманського відділення №148/23 АБ "УКРГАЗБАНК" і розповіла про найпопулярніші банківські продукти.

Колектив кафедри вдячний запрошеним гостям і студентам за плідну працю, жагу до знань та активну участь у житті кафедри фінансів, банківської справи та страхування.