Меню

Актуальні питання аграрної галузі: погляд практики та науки

У рамках співпраці кафедри фінансів, банківської справи та страхування з ТОВ «АГРОРІСК», в дистанційному режимі, на основі платформи Zoom, було проведено науково-практичну зустріч з директором підприємства Ганною Копачевською.

ТОВ «АГРОРІСК» супроводжує українську страхову галузь за підтримки лідерів європейського ринку перестрахування з 2003 року. У свою чергу, Ганна Копачевська, маючи понад 14 років досвіду роботи в галузі страхування аграрної продукції, проводить організаційно-контрольний супровід ризиків аграрного виробництва в рамках договорів перестрахування з українськими страховими компаніями.

«Прерогативи розвитку аграрного страхування в сучасних реаліях» – такою була тематика зустрічі. Тож в рамках зібрання учасники обговорили низку актуальних питань страхової галузі: які аграрні культури наразі найбільше страхують; яким чином агровиробник це може зробити; як працює система оцінки ризиків; чи відрізняються страхові програми в українських страхових і міжнародних брендів; лізинг для фермерів, новітні технології у сфері страхування.

Зустріч пройшла у формі активного діалогу, було знайдено чимало точок дотиків щодо пріоритетних напрямів роботи в майбутньому.

Загалом  такий формат роботи в режимі on-line сподобався всім учасникам, а ще – є неоціненним досвідом для подальшого розвитку та реалізації проєктів співпраці практиків і науковців!